De weekendbijlage: de speerpunten voor verschillende raadsleden in het nieuwe jaar

VVD-raadslid Joyce Huurman
VVD-raadslid Joyce Huurman © Golfbreker Radio
Amersfoort/Leusden - Iedere twee weken vind je hier op zondag een greep uit de onderwerpen die op zaterdag voorbij kwamen in het programma Actueel op Golfbreker Radio. Gepresenteerd door Erik van Venetië en Roelof Meijer. In deze aflevering typische winterkwaaltjes en de verwachtingen voor het nieuwe jaar op politiek vlak in Amersfoort en Leusden.
Wat zijn de speerpunten voor komend jaar van Joyce Huurman, gemeenteraadslid in Amersfoort voor de VVD. Beluister het hier.
(Artikel gaat verder onder de foto).
Marjolein Perdok, fractievoorzitter in Amersfoort voor D66.
Marjolein Perdok, fractievoorzitter in Amersfoort voor D66. © Golfbreker Radio
Het Ravijnjaar 2026 nadert. Hoeveel moet er de komende jaren worden bezuinigd? En is er ook leuks nieuws? Jazeker! Marjolein Perdok (D66) is raadslid in de gemeente Amersfoort en deelt haar visie met ons.
(Artikel gaat verder onder de foto).
Raadslid Albert Kramer
Raadslid Albert Kramer © Golfbreker Radio
Hoe ga je om met duurzaam beleid? Wat doe je wel en wat niet? Hoe hard stel je je op? Albert Kramer van Leusden Vooruit (lid van de gemeenteraad van Leusden) is voor de praktische aanpak. Wat betekent dit voor de Leusdenaar? Beluister het hier.
(Artikel gaat verder onder de foto).
Raadslid Marico van Leeuwe
Raadslid Marico van Leeuwe © Golfbreker Radio
Vooruitkijken naar beleid in 2024. Die zonnepanelen en windturbines die de provincie wil, zijn een doorn in het oog van Lokaal Belangrijk. Hoe wil Marico van Leeuwe (lid gemeenteraad Leusden voor Lokaal Belangrijk) hiermee omgaan? Luister hier naar het gesprek.
Op je gezondheid: is het echt zo dat mensen in de winter vaker ziek zijn? Wat zijn typische winterkwaaltjes? En wat kun je ertegen doen? Dokter Lian van Hardinksveld geeft tips.
Sprankelend Klassiek, de laatste keer met de ‘master of sound and vision’ David Coppoolse. Beluister het hier.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.