Puck Pieterse eerder dan verwacht weer terug op de fiets

© RTV Utrecht
Amersfoort - Puck Pieterse maakt zondag bij de wereldbekerwedstrijd veldrijden in het Franse Troyes haar rentree. Dat is volgens RTV Utrecht iets eerder dan verwacht. De veldrijdster annex mountainbikester uit Amersfoort kondigde half oktober een pauze aan die mogelijk tot eind november zou duren. Pieterse (21) stapte dit najaar meteen over van de mountainbike naar de crossfiets.
In de selectie van bondscoach Gerben de Knegt ontbreekt Fem van Empel nog. De Brabantse wereldkampioene gelastte ruim een week geleden na het door haar gewonnen EK een pauze in. Ook Shirin van Anrooij blijft nog even aan de kant. Ceylin del Carmen Alvarado, het afgelopen weekeinde goed voor overwinningen in Niel (Superprestige) en Dendermonde (wereldbeker), is er ook bij in Troyes, waar de vierde wereldbekercross wordt verreden.
Bij de mannen is Lars van der Haar, afgelopen weekend ondanks een schouderblessure tweede in Dendermonde, één van de grote namen in de selectie. De Woudenberger is koploper in het wereldbekerklassement.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.