Burgemeester Gerolf Bouwmeester officieel herbenoemd: 'Hier voel ik me thuis'

Burgemeester Bouwmeester en Carlos Genders, voorzitter vertrouwenscommissie eerder dit jaar
Burgemeester Bouwmeester en Carlos Genders, voorzitter vertrouwenscommissie eerder dit jaar © Gemeente Leusden
Leusden - Tijdens een zogeheten buitengewone openbare vergadering van de gemeenteraad is Gerolf Bouwmeester gisteravond officieel herbenoemd tot burgemeester. De Leusder Krant schrijft dat Bouwmeester in zijn dankwoord aangaf zich sterk te blijven maken voor een samenleving voor iedereen.
Na het afleggen van de eed en belofte volgden er verschillende speeches van onder andere kinderburgemeester Eline Voorburg en werden er diverse (lego)cadeaus overhandigd. Burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam zelf als laatste aan het woord en zei dankbaar te zijn voor het in hem gestelde vertrouwen voor de komende jaren.
(Artikel gaat verder onder de post)
Bouwmeester bedankte verder zijn gezin en familie en eindigde met: "Leusden is de plek waar ik leef en werk. Hier voel ik me thuis. En dat gevoel gun ik alle inwoners. Vanuit mijn rol en het ambt zal ik me hier sterk voor maken en blijven werken aan een samenleving voor iedereen. Met ruimte om te groeien, te bloeien, te ontmoeten en mee te doen. Je thuis voelen in onze prachtige gemeente Leusden is een groot goed." Hierna volgden felicitaties onder het genot van een drankje.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.