De weekendbijlage: over de woekerpolis die actueler is dan ooit

René Graafsma en Roderick van Woerden
René Graafsma en Roderick van Woerden © Golfbreker Radio
Amersfoort/Leusden - Het programma Actueel op Golfbreker Radio is na een zonderstop weer begonnen. Iedere twee weken vind je hier de onderwerpen die voorbij kwamen. Actueel wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. In deze aflevering ging het onder andere over muiterij op De Zeven Provinciën en over de woekerpolis.
Waarom had de muiterij op De Zeven Provinciën impact op het leven van Antoon de Graaf? Dochter Wil de Graaf schrijft erover in het boek: Naar Soerabaja, het verhaal van mijn vader over de muiterij op de Zeven Provincien. Luister hier naar het gesprek.
Wil de Graaf
Wil de Graaf © Golfbreker Radio
Van verval naar vernieuwing. De woekerpolis is actueler dan ooit, zeker met de komst van de nieuwe Pensioenwet. Die soortgelijke problemen met zich mee kan brengen. Een gesprek met Amersfoorter Roderick van Woerden, en landelijk deskundige René Graafsma. Hoe komen we van verval naar vernieuwing? Luister hier naar het gesprek.
Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Het station werd in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.