De weekendbijlage: effectief onderhandelen...én buurtkastjes met gratis voedsel

Erik van Venetië en Roelof Meijer
Erik van Venetië en Roelof Meijer © Golfbreker Radio
Amersfoort/Leusden - Iedere twee weken vind je hier op zondag een greep uit de onderwerpen die op zaterdag voorbij kwamen in het programma Actueel op Golfbreker Radio. Gepresenteerd door Erik van Venetië en Roelof Meijer. In deze aflevering ging het onder andere over buurtkastjes en over effectief onderhandelen.
Vijftien jaar Sofie aan Tafel, wat is het en wat betekent het voor Amersfoort? Helma van Schendel organiseert het al bijna 10 jaar en introduceert en passant Bert Bos, die vertelt over ‘buurtkastjes’, plekken waar mensen gratis voedsel kunnen halen. Wat houdt een buurtkastje in en waar zijn ze te vinden? Luister het gesprek hier terug.
Minder vlees eten? Hoe gaan we daar als maatschappij mee om en welke alternatieven zijn voorhanden? En zijn die ook lekker? Baudewijn van Hoek levert met zijn bedrijf vegan oplossingen aan winkels en bedrijven en neemt ons mee op zijn zoektocht. Luister hier naar het gesprek.
Hoe kun je effectief onderhandelen, op je werk of in je relatie? Waarom is inhoud minder belangrijk? En wat telt juist heel erg? Relatie-inspirator Ivonne Schouten bespreekt het boek 'Met Liefde Onderhandel Je Ook'. Het gesprek kun je hier terugluisteren.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.