De weekendbijlage: steeds meer daklozen….en hoe blijf je gelukkig in je relatie?

Ivonne Schouten
Ivonne Schouten © Golfbreker Radio
Amersfoort /Leusden - Iedere twee weken vind je hier op zondag een greep uit de onderwerpen die op zaterdag voorbij kwamen in het programma Actueel op Golfbreker Radio. Gepresenteerd door Erik van Venetië en Roelof Meijer. Met deze keer echte aandacht om je relatie gezond te houden en Jan Overweg, ex-wethouder in Leusden. Hij sprak over dakloosheid en waarom een eigen woning niet de enige oplossing is.
Hoe blijf je gelukkig in je relatie? Door elkaar op de goede momenten aandacht te geven. Maar wat zijn de goede momenten? Relatie-inspirator Ivonne Schouten over het boek ‘Ik zie u graag’ van Lieven Migerode. Luister hier terug.
Jan Overweg
Jan Overweg © Golfbreker Radio
Jan Overweg (ex-wethouder van Leusden) is regiodirecteur van het Leger des Heils. Hij ontmoet veel nieuwe daklozen: oud en jong. Hoe is de opvang geregeld? En waarom is een woning voor een dakloze niet de énige oplossing? Luister hier terug.
Alette Rond
Alette Rond © Golfbreker Radio
De inzameling rond Het Groot Leusdens Dictee leverde negenduizend euro op. Bestemd voor de Taalschool Leusden. Directeur Alette Rond straalt van geluk en vertelt hoe ze het geld gaat besteden. Luister hier terug.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.