De weekendbijlage: de ondernemersprijs Leusden, en een leven na een celstraf

Herman van Lunen
Herman van Lunen © Golfbreker Radio
Amersfoort /Leusden - Iedere twee weken vind je hier op zondag een greep uit de onderwerpen die op zaterdag voorbij kwamen in het programma Actueel op Golfbreker Radio. Het ging onder meer over een ondernemersprijs in Leusden en over een boek dat een inkijkje geeft in de wereld van de reclassering.
‘Wij wensen u veel succes met uw verdere leven’, is de titel van het boek van Herman van Lunen, reclasseringsmedewerker uit Amersfoort. Hij geeft een inkijkje in de wereld van de reclassering en de mensen die hij helpt op het rechte pad te komen. Herman van Lunen is 17 februari een van de Schrijvers op de Planken, georganiseerd door bibliotheek Eemland in het Kadecafé aan het Eemplein. Het gesprek is hier terug te luisteren.
© Golfbreker Radio
Wie wordt dit jaar de Ondernemer van Leusden? Albert Dragt en Nils Zelle, juryleden van de ondernemersprijs, vertelden in de uitzending waar de jury op let: op duurzaamheid, innovatie en natuurlijk succes en groei. En waarom Leusden en innovatieve ICT-sector heeft. De prijswinnaar wordt 17 april bekend gemaakt. Het gesprek is hier terug te luisteren.
Tenslotte: goed en fout in de klassieke muziek. David Coppoolse over wat we moeten vinden van Mahler, Pärt en Carl Orff. Hoe controversieel is hun muziek, toen en nu? Luister hier terug.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.