De weekendbijlage: het Groot Leusdens Dictee én hoe geef je je relatie een boost?

Erik van Venetië en Roelof Meijer
Erik van Venetië en Roelof Meijer © Golfbreker Radio
Amersfoort/Leusden - Vanaf vandaag vind je hier iedere twee weken een greep uit de onderwerpen die op zaterdag voorbij kwamen in het programma Actueel op Golfbreker Radio. Lekker luisteren naar presentatoren Erik van Venetië en Roelof Meijer die gisteren onder andere over het Groot Leusdens Dictee spraken. Ook was Ivonne Schouten te gast die weet hoe je je relatie een boost geeft.
Hoe is het gesteld met de taalvaardigheid en spelling van Leusdenaren? Ronald Lottering en Roald Herbrink van Rotary Leusden kwamen erover vertellen. Het dictee wordt voorgelezen door burgemeester Gerolf Bouwmeester en wie mee doet helpt ook mee om de taalvaardigheid van Oekraïense kinderen in Leusden te verbeteren.
Het gesprek hierover kun je beluisteren via deze link.

Passieplan

Ivonne Schouten kwam praten over de sleur die in een relatie kan sluipen. Vraag je je wel eens af: is dit alles? Wil je meer uit jouw relatie halen, maar weet je niet hoe? Ivonne Schouten gaf handige tips in de uitzending.
Het gesprek is hier terug te luisteren.
Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Het station werd in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.