Een radiofeestje van Golfbreker Radio live vanuit het Eemhuis

Roelof Meijer en Erik van Venetië
Roelof Meijer en Erik van Venetië © Nieuwsplein33
Amersfoort/Leusden - Live vanuit de Espressobar in het Eemhuis in Amersfoort vierden Erik van Venetië en Roelof Meijer gistermorgen hun tienjarig radio-jubileum met een feestelijke uitzending.
Te gast waren allerlei mensen die de afgelopen tien jaar vaak in het radioprogramma Actueel langskwamen. Men hen werd teruggeblikt op de mooie gesprekken over cultuur, kunst, politiek en duurzaamheid. Roelof Meijer en Erik van Venetië stonden ook stil bij het belang van lokale radio, dichtbij de mensen en middenin de samenleving.
Publiek bij de jubileumuitzending van Actueel op Golfbreker Radio.
Publiek bij de jubileumuitzending van Actueel op Golfbreker Radio. © Nieuwsplein33
Er was live muziek en een hapje en een drankje. Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Het station werd in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. De zender drijft op de inzet van vrijwilligers.
© Nieuwsplein33
Voor De Stad Amersfoort werden Roelof Meijer en Erik van Venetië uitgebreid geïnterviewd. Het interview ‘Lokale media is altijd een feestje’ vind je hier.
© Nieuwsplein33
Meer over Golfbreker Radio is de te vinden op de website van de zender.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.