Groot korenconcert in AFAS voor goede doel

© Pixabay
Leusden - In het AFAS Theater wordt 28 januari een groot korenconcert georganiseerd. De opbrengst is bestemd voor het Prinses Máxima Centrum, onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.
Aan het concert verlenen twee grote koren medewerking. Choir4Hope uit Barneveld en Inspire2liveChoir uit Alblasserdam, beide koren onder leiding van Peter Overduin. De koren tellen samen 280 leden en zingen uitsluitend voor de kankerbestrijding.
Tijdens het concert worden de koren begeleid door organist Martin Mans, Jan Vayne op de vleugel, de trompettisten Arjan en Edith Post, Imperial Power (zes koperblazers) en sopraan Annelies Schep. Tevens is er een optreden van de CliniClowns.
,,Het belooft een zeer afwisselend en uniek concert te worden, waarin de beide koren de eindcheque aan het onderzoeksteam van het Prinses Maxima Centrum aanbieden. Een eindcheque van drie jaar acties en concerten. De stand is nu reeds ver over de 220.000 euro.’’
Het concert begint om 14.30 uur. Het theater is open om 13.30 uur. Parkeren en drankjes gratis. Kaarten via www.peter-overduin.nl.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws via nieuws@nieuwsplein33.nl.